Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Tandemový seskok padákem

Chtěl bych si někdy vyzkoušet seskok padákem máte s tím někdo vlastní zkušenosti popište to.

Odpovědi na otázku

Šla bych
bojim, bojim... tak tam by mě dostali jen za opravdu tučný honorář :-)
nemám bojím se výšek
Doporučuji, byla na tom kamarádka a byla nadšená! Ráda by si skočila ještě :-)
Pro adrenalinove nadsence je to skvely zazitek. Svagr dostal k tricatym narozeninam, byl nadseny.
Doporučuji, je to zážitek na celý život!
Je to super zážitek, vřele všem doporučuji. Adrenalin a příjemný pocit při doskoku na zem.Je to skvělé odreagování. Nejlepších je pár sekund volným pádem, škoda, že je to jen takový krátká doba. Ten výhled na celou krajinu a okolí, prostě něco úžasnýho.Hned bych do toho šla znovu!
Já ne, zkušenost nemám a ani nechci, ale kdyby šlo o život, asi bych neváhala...:-) Kamarádka od dcery to vyzkoušela, moc to chtěla, napřed se i bála - z důvodu, že je trochu při těle - ale žádný problém, moc se jí to líbilo a šla by do toho zas...prý je to krásný
Přítel měl skákat, dostal to jako dárek k 30tým narozeninám, dodnes neskočil. Jednou, už jsem měli jet, byl na to psychicky připravený, ani radši nejedl, ale pak tam volal, a že je zataženo, že se skákat nebude, tak jsme nikam nejeli. Obdivuji to, já bych neskočili.
ahoj, závidím odvahu, já bych na to neměla kapky a asi by mě trefilo už v letadle:-)))
Najskôr prebieha krátka inštruktáž, čo pri zoskoku robiť a nerobiť. Potom prichádza na radu obliekanie a nástup do lietadla. V lietadle ste pripútaní ku svojmu tandem pilotovi. Vo výške vyskočíte a padáte cca minútu voľným pádom rýchlosťou až 200 km/hod. Potom nasleduje voľný let s padákom (cca 10 – 15 minút), kedy sa kocháte krajinou pod vami. Po dohode s inštruktorom si môžete sami vyskúšať ovládanie padáku. Po pristátí si iba poviete, že chcete ísť znova.:)))
Jsou lidi co si tenhle pocit nemůžou vynachválit, já ovšem bych do toho nešla.
Pokud máte zdravé srdíčko,tak není problém. Je to fantastický zážitek
Já se na seskok chystám v létě :-), kamarádka párkrát skákala a dokonce si dělá kurz kdy člověk skáče sám a má jen pozitivní zkušenosti :-)
Kamarád si to zkusil nemohl si ten pocit vynachválit, já ovšem bych do toho zdřejmně nešla.
Je to ta nejadrenalinovější záležitost jakou jsem kdy zažil. Dobrá je konzultace s lékařem předem (pokud jste nějak chronicky nemocný) - ale i já, kardiak po operaci srdce, jsem dostal povolení a na rovinu - neznám lepší pocit - někteří tomu pocitu říkají motýlci v bříšku :D ... vážně neuvěřitelné
já bych do toho nešla, riziko je podle mě příliš velké.
Určitě bych do toho šel.
já bych do toho nešla,,jsem srabík,,ani v okolí nemám nikoho
Může to být super, ale nikdy nemáte 100% jistotu, že se vám nic nestane.. :(
Zkušenost má můj bratranec, má i video (které vřele doporučuju) i fotky! To je to, co potom ukazuje všem, je to profi natočené i vyfocené. Takže, pokud do toho chcete jít, určitě doporučuju připlatit za video a foto!!!
Myslim, ze zazitek to je urcite moc pekny,ale obaval bych se pri dopadu spise o svou pater.
Já s tím zkušenosti nemám, ale věřím, že zážitek musí být skvělý
Taky bch si to určitě chtěla zkusit, zbožňuji adrenalin a tohle je příležitost, která se neodmítá....takže určitě do toho:-)
Určitě doporučuji!!! Znám hodně lidí kteří si skočili a všichni byli a jsou nadšení. Můj táta (55let) dokonce uvažuje o druhém seskoku jak byl nadšený :) Pokud Vám k tomu vyjde krásné, jasné počasí, tak je to luxus
Můj příbuznej to dělá závodně a je z toho pořád nadšenej ;) Stačí si najít na netu poskytovatele, dojet na letiště (např. Příbram) a je to ;))
Tandemový seskok padákem je unikátní, nevšední a nejsnadnější způsob jak zažít fantastický adrenalinový pocit spojený s výskokem z letadla ve výšce 4000m nad zemí.